Fashion, Skønhed

Back To School – Outfit

Det er ikke så længe til at skolen starte. Jeg skal selv starte i 1.g igen, fredag den 7 august. Jeg glæder mig rigtig meget og har da også skaffet mig en del skole ting. Dog skal jeg havde fundet ud af hvad jeg skal havde på, på min første skoledag. Jeg synes selv det vigtigt at tænke lidt over hvad man tager på for hvad for et første håndsindtryk man gerne vil give folk og så hjælper det ikke at man ligner en der er vågnet op efter en lang ferie.
Jeg har sat de her tre outfit sammen, da jeg helt klart kunne se mig selv bruge dem til første skoledag. Jeg håber det også kan give jer lidt inspiration.
Kys Angie

 

Back To School #1

 

B(l)ack to School #2

 

Back To School #3

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Frederikke S 28. juli 2015 at 16:48

  Super fine outfits!

  http://www.frederikkes.com

 • Svar Angie Davidsen 28. juli 2015 at 18:03

  Er glad for du synes om dem 😀
  Synes de meget fede også selvom de er forskelige 😀

 • Svar Anna Matilde 16. august 2015 at 21:35

  Rigtig lækre outfits, jeg kan især godt lide nr. 2!:)

  annamatildehv.blogspot.dk

 • Svar Anna Matilde 16. august 2015 at 21:35

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Skriv en kommentar