Goodiebox, Video

GoodieBox – #2 ~ GoodieBox turns 4

Jeg har denne gang valgt at lave en video, hvor jeg åbner denne måneds GoodieBox. Håber i bare over med at jeg udtaler en masse ting forkert og endelig lidt er ude af det med at lave videoer, hvilket jeg håber jeg kommer til noget mere. Men håber at I vil nyde den.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 27. februar 2016 at 17:06

  Det er blevet en rigtig god video 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Angie Davidsen 28. februar 2016 at 21:34

  Er jeg glad for du synes, var meget nervøs, men er også selv glad for den 😛 Som sagt, så har jeg lyst til at man kan se min udvikling og jeg ikke selv pinlig over at se den, før hen når jeg lavet videoer, hadet jeg at rediger, fordi jeg hadet og høre min stemme 😛

  Knus Angie

 • Skriv en kommentar