Skønhed

My pretty eyes

 

Lad mig bryde stilheden på denne skønne dag, hvor vi kan skrive 5, maj, Kristi himmelfartesdag og Danmarks befrielse dag. Jeg er ærligt begyndt mere og mere og gå op i make up(Det øverste viser lidt af min lille samling) Dog går jeg stadig ikke med make up til hverdag, da jeg har det fint med hvordan min hud ser ud og ærligt ikke har tid og overskud om morgen til det. Jeg regner klart med at jeg vil bruge mere til på at udvikle mig med at ligge make up og intet bliver holdt totalt naturligt, for så kunne jeg lige så godt havde ladet vær med at ligge make up på mit ansigt.
Jeg har i denne anledning fundet en masse forskelige øjneskygge paletter, som jeg vil dele med jer. Jeg kan klart anbefale den palette, som man kan se på det første billede, som er fra Maybelline.
Prisen kan være lidt andeleds i forhold til tilbud osv, så jeg har valgt at oplyse den originale pris
1)  Morphe Brushes – 35S 35 Color Smokey Eye Palette ~ 2) Morphe Brushes – 35U 35 Multi Color Shimmer Palette ~ 3) Morphe Brushes –  35P 35 Color Plum Palette ~ 4) ZoevaCocoa Blend Palette ~ 5) Zoeva – Rose Golden Palette ~ 6) Zoeva – Cool Spectrum Eyeshadow Palette ~ 7) Zoeva – Naturally Yours Palette ~ 8) Zoeva – Smoky Palette ~ 9) BH COSMETICS – Galaxy Chic Baked Eyeshadow Palette ~
10) BH COSMETICS – Take Me To Brazil Eyeshadow Palette ~ 11) BH COSMETICS – 88 Colour Shimmer Palette ~ 12) BH COSMETICS – 120 Colour Palette 2nd Edition ~ 13) BH COSMETICSParty Girl After Hours Eyeshadow Palette  ~ 14) BH COSMETICS – Carli Bybel – 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar