Picture Book, Skotland

Scotland – Day One – Picture Book

Så er det endeligt kommet til hvor jeg skal vise billederne fra Skotland frem med jer, jeg fik taget en del billeer, men mange af dem med folk fra min klasse, og derfor vælger jeg ikke bare at dele dem, men der også en del billeder fra de andre dage af hvad vi bar ude og opleve.
Den første dag gik mest med at rejse, vi tog toget fra Odense til Københavns Bandegård, hvor vi skulle skifte med et tog til Lufthaven, tjekkes ind og flyve til Edinburgh. Fra Edinburgh skulle vi med en bus til Glasgow.
Der blev også til nogen sjove billeder af mig, da en fra min klasse fik fingerne i mit kamera og gik løs med det. Jeg havde på det tidspunkt noget mærkelig grundt blåt hår, det har jeg ikke, jeg har nu Peach farve, og I kan se det lige her.
På vej til Glasgow var vi lige forbi et destilleri hvor de laver Whisky, og fik også lov til at smage noget rigtig skotsk whisky, dog er det ikke lige min kop te.
Whisky Angels
Vi ankom godt til Glasgow, hvor efter vi var nogen som tog på en McD, for at få noget mad, vi ankom en fredag aften, så der var meget liv og fest glade mennesker rundt omkring. Inde på McD spillede de klassisk musik, samt de også havde en vagt, til at sørge for alle at holde alle de lidt for festglade unge mennesker væk. Der skete også lige et slåskamp udenforan, og jeg tænkte virkelig, ja så har man set det med.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar