Picture Book, Studietur

Scotland – Day Two – Picture Book

Dag to var vi inde og se BBC Scotland, og det var virkelig hyggeligt, vi mødte også en vejr vært, og en fra min klasse fik lov til at prøve hvordan det er at stå og skal være vejr vært, han klaret det meget godt. Jeg fik taget nogen gode billeder af de bygninger der lå der ude omkring, samt også fik brugt mit zoom objektiv.
BBC Scotland indenfor, det ser virkelig dejlig hyggelig ud
Bygningen bliver kaldt for Armadillo
The Squinty Bridge

De forrige billeder er taget oppe fra BBC Scotland

Da vi var færdig ved BBC Scotland, tog vi til Riverside Museum, som er et transport museum, der var en del mennesker, og jeg fik da også et barn til at græde, fordi at han ikke helt var fan af mit grønne hår….
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar