Personligt Indlæg

NU ER DET NOK! – Personlig indlæg

Jeg er virkelig stresset og ud af den for tiden, hvilket også er grunden til at jeg ikke har været på bloggen, selvom at jeg en masse idéer til nogen indlægs. Jeg er bare en del nedtrykt for tiden, da jeg detsvære døjer med vinter depression, som detsvære medføre at jeg nemmere kan få mentale sammenbrud. Jeg kan ikke altid styre disse mentale sammenbrud, selvom jeg allehelst vil ønske at jeg kunne. Dog er jeg blevet bedre til at kontroller dem, samt at jeg generelt det sidste år har fået det bedre.
Det der blandt andet hjælper er at jeg kommet i en god klasse, men en masse søde og dejlige mennesker, det har medført at man ofte kan opleve mig med alkohol i blodet, jeg har ført ikke været fest typen, fordi at det for mig ikke giver mening at feste i et selskab jeg ikke føler mig tryg eller hvis jeg vidste at jeg vil ende med at sidde alene. Det har jeg ikke oplevet med min nye klasse og det har altid været dejligt at være sammen med dem.
Jeg har også lært at nogengang kan det være godt med et fake smile, ikke fordi at det hjælper på smerten, og dog, det hjælper mig nogengange at fokuser mere på skolen, prøve at få en god samtale, i sted for at være nedtrykt og hvis jeg stadig er nedtrykt når jeg kommer hjem, så hjælper det bare ofte at sidde med lidt Netflix eller bare at skrive med nogen af de mennesker jeg mødt på nettet, men ikke muligvis mødt i virkeligheden, for mig er det ikke vigtigt at være sammen med nogen, for mig er det bare vigtigt at have nogen at skrive med når jeg kommer hjem, fordi at jeg er mere social op i skolen når end jeg har været før.

Folk har ofte rådet mig til at søge en psykolog, grunden til at jeg ikke gøre det, er fordi at jeg ikke føler det for mig, jeg kan ikke lide at blive vejledet at folk der prøver at virke “klogere” end mig, jeg tro mere på at jeg selv skal finde ud af hvad der hjælper mig, igennem at høre folk som måske har prøvet noget ligne, fordi jeg ærligt hele vil have råd fra en der har prøvet det selv end fra en der uddannet til at vejlede folk. Når det er sagt, så er det ikke fordi jeg ikke tro psykolog kan være vejen frem, det er bare ikke vejen frem for mig, for mig handler det om at selv finde ud af tinge, skrive hvordan jeg har det ned og måske tage det frem og se om jeg har fået det bedre.

For at sige det, jo jeg kæmper stadig med nogen nedture, men jeg må sige at jeg føler mig bedre tilpas, sær da en fra min klasse beskriv mig som en positiv og glad pige, jeg blev glad for at jeg ikke bare blev set som hende den kloge eller hende med det sjove grin, som jeg netop følte jeg bare blev set som i min folkeskole tid. Det at være den glade og positiv pige er noget jeg vil huske, og det virkelig også bare de små ting folk gør for mig, som gøre mig glad, det at nogen spørg om jeg vil med på McD eller om jeg ikke vil drikke kaffe med dem, det gøre det bare lidt bedre, for det er det jeg har savnet. Jeg elsker de små øjeblikke i min verden, for det er de små øjeblikke som jeg virkelig bare tage med i min rygsæk og husker tilbage på. Jeg blevet bedre til at værdsætte de små ting, det at min mor vil lave vafler til mig og vi bare hygger, at jeg nogen gang bare lige overnatte ved min mor og nyder morgen kaffe med hende, det er ting jeg glade for. Jeg ser også frem til at holde jul med min mor, papfar og min moster, og sær min moster, fordi at selvom hun er udviklethæmmet så spreder hun så meget glæde, og selvom at de gaver man giver hende er mere i den barnlige verden, så kender vi hende godt nok til at vide, at det er jo en bamse(selvom hun har 50+ i forvejen) og et puslespil som bare er de bedste gaver til hende.

Jeg har lært meget det sidste års tid, jeg har lært at sige det nok, jeg har lært at hvis du bare nogengange er let åbne omkring hvordan du har det, så skal der nok være nogen til at give dig et kram og et ægte smil på læben, og det gøre ikke noget at starte dagen med et fake smile på læben, for det fake smile kan blive til et stor lykkelig smil som bare giver andre glæde og har selv givet dig glæde. Jeg har lært at når jeg møder nye mennesker så skal jeg ikke være en åbne bog, det i orden at holde noget tilbage, for på den måde kan du også lærer folk at kende, og måske synes folk bedre om dig, end hvis du bare er hende der hele tiden brokker sig over hvor lort dit liv er.
Jeg ved ikke om jeg får blogget mere for i år, så derfor vil jeg sige GOOOOD JUL OG GODT NYTÅR!
Pas på jer selv og det i orden at sige stop!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar