Picture Book

A Fun Photoshoot and New hair Colour – Picture Book

Jeg havde i sidste weekend besøg af min rigtig gode veninde, hvor vi lavet et lille hygge photoshoot. Jeg har ikke rigtig det fedeste udstyr til portrætbilleder, men så det altid godt man kan finde nød løsningerne frem. Jeg har sagt at det næste jeg skal have anskaffet mig, i forhold til min hobby med at tage billeder, er en blitz, for vi kender alle til det med et stærkt lys fra blitzen, om man så har en mobil eller et spejlreflekskamera, man kalder det for zombie blitz, fordi man easy kan få folk til at se døde ud. Hvilket ofte er et problem for mig til familie begivenheder.

blog 001

blog 002

Jeg har prøvet at rediger lidt i billederne, som nemlig er mål for mig i 2017, at lærer at blive lidt bedre til Photoshop og lærer de fordele der er ved det. Før fandt jeg ofte “filter” andre havde lavet, men nu prøver jeg at udarbejde mine egne, så de også passer til billederne. Jeg har også valgt at være lidt kreativ med mit logo, som jeg vil blive mere ofte, efter hvad jeg har taget billede af, og hvor mange jeg skal have vist frem.

2017-01-15 19.16.32-1

Ud over det flotte billede vi fik taget, fik jeg da også lige muligheden til at få farvet håret, og vi prøver endnu engang noget nyt. Jeg kan godt lide at prøve nye ting, sær med mit udseende. Jeg regner med at lave et indlæg om mine personlige råd til hvordan jeg farve mit hår.

2017-01-15 19.15.54-3

Jeg havde bare lige de vildeste sommer vibes, og glæder mig endelig bare til det bliver varmer, da jeg hader det med at jeg skal være TOTALT pakket når jeg går ud af dørene, tænke at tage godt med varm tog på, fordi at selvom jeg får det for varmt når jeg cykler, så ved at jeg når jeg venter på bussen eller toget, så fryser jeg til is.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar