Begivenheder, Picture Book

Happy New Year – 2016/2017

New Year

Jeg håber at I alle sammen er kommet godt ind i det nye år. Jeg selv kommet godt ind i det nye år og endelig bare klar til at prøve at tage lidt mere sammen og fået nogen gode karakter, da jeg har fået nogen jeg ikke helt er stole over. Jeg var før nytår lige til et lille hygge shoot ved en god ven, og fik taget nogen billeder, hvor jeg selv har rediger billederne, og må sige at jeg ret stolt over slut resultatet. Selvom at jeg på nogen af lingeri billederne bare føler mig godt tyk og endelig bare hader min krop på billederne, jeg vælger dog at vise dem, fordi at jeg også bare nød til at sige til mig selv, jeg er som jeg er, og hvis jeg vil lave det om må jeg jo bare træne eller ligge mig under kniven.

DSC02980

DSC03037

tester 01 - 02

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar