Picture Book

Missing the Snow – Picture Book

Jeg er generelt et mennesker der foretrækker kolde frem for varme, da jeg altid siger; “Man kan altid tage mere tøj på når det koldt, det svært at tage det hele af når det varmt” Dog er der noget jeg virkelig savner om vinter, nemlig sne, jeg elsker virkelig synet af sne, og jo det er da træls at komme frem i, men jeg synes som barn at det var dejligt at lege med sne, kælke ned af bakker og bare generelt nyde at være udenfor selvom det koldt, med det vejr vi har nu er det bare mudder, hvilket betyder mudderet bokser. Heldigvis kan man da stadig få taget nogle billeder selvom vejret er lidt gråt og kedeligt, man kan da altid rediger lidt liv i dem. Jeg skulle tag nogen billeder af min fars drivhus, da han skulle sende billeder af det totalt ødelagt drivhus til forsikringen, jeg valgte så at tage lidt billeder af grantræer, der ikke var alt andet bare så dødt og kedeligt ud.

IMG_0023

IMG_0025

IMG_0028

IMG_0034

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar