Skønhed

My Hair Tips for You

hairdye6

Jeg lovede i et tidligere indlæg, at jeg vil lave med nogle tips, hvis man nu ønsker at farve sit hår i en crazy colour farve. Jeg valgte i efteråret at farve mit hår tyggegummi blå, og jeg lærte klart af den fejl, det blev ikke særlig blåt, nærmere en blanding af grøn og blå, men jeg helt klart lært af mine fejl og nogle gange er det bedre at lære fra andres fejl end selv begå dem.

001

SØRGE FOR DIT HÅR ER AFBLEGET NOK!
Jeg lærte den første gang at man skal huske at at sørge for ens hår er totalt afbleget! Da jeg vil farve det blå var det nærme gult end hvidt, og det medføre til at man nemt kan få en grøn farve. Jeg var dog stadig glad for farven, sær fordi den ikke skulle friske op.

HVILKE AFBLEGNING SKAL MAN VÆLGE?
Jeg personligt anbefaler at købe La Riche Direction  Lightening Kit. Hvis man har sin normale hårfarve og den er lys, anbefaler jeg at bruge den der hedder 30 Volume, men hvis de hår har været farvet får, anbefaler jeg 40 VolumeDOG hvis du har farvet det i en meget rødlig tone, så anbefaler jeg at du går til frisøren, siger du vil på længere sigt godt havde det lyst. Jeg har selv stået der for et år siden, og det bedre at ofre penge på at en prof gøre det, end at du skal ende med at klippe dit hår skaldet! Jeg anbefaler disse Lightening kit, da de først og fremmest er vegan, men også fordi at da jeg har prøvet dem begge, den første prøvet jeg til at tage mit grønne hår, den var ikke helt effektiv nok og mit hår var lidt gul, hvilket ikke er et problem når man skal have en peach farve. Udover at være vegan, så klør de ikke så meget. Tro de fleste der har prøvet afblegning, har prøvet en hvor den bare kradse og klør helt vild, 40 Volume klør en lille smule, men ikke voldsomt.

002

Hvilket mærke til hårfarve og hvor køber jeg?
Der findes mange mærker, Crazy Color er gode på den måde, fordi de er en type, hvor La Riche Direction  er i små bøtter og derfor ikke er nemt at hælde farven op. Jeg bruger  La Riche Direction, og er rigtig glad for dem. Crazy Color er ikke Vegan, men det er La Riche Direction. Jeg købte Crazy Color på deres egne side, La Riche Direction køber jeg på Blue Banana

Hvad har jeg brug for?
Du har brug for en farveskål og pensler til hårfarvning. Rema og Netto har nogle gange nogle sæt med dem, til billig penge, ellers kan man altid købe via eBay. Du skal også bruge en balsam, balsam skal man bruge til at blande farve i, samt de kan hjælpe til at gøre farven lysere, jeg anbefaler man bare købere en billig en.

Heller for lyst end mørkt
Da jeg farvet mit hår peach, valgte jeg at købe en orange farve og en pastel lyserød farve, dog var den orange ALT for mørk, og derfor skulle der bruges en del balsam. Dog er det lidt af et problem, for når du vasker dit hår, så faldet en del af farven ud og der var nogen steder farven ikke rigtig havde bundet sig. Så hvis du i tvivl, så køb dem begge, du kan altid blande dem mørke.

003

Hvor ofte skal det opfriske?
Alt det afhænger efter om du har en kold eller varm farve. De kolde farver er dem i nærheden af blå og grøn, hvor at min peach farve var en varm farve, og det samme med gul og rød. Lilla er jeg meget i tvivl om den er kold eller varm. Jeg kan anbefale at have en lille opbevaringsbøtte, mest fordi hvis du har noget farve tilbage(Disse farver må nemlig GODT gemmes) så i sted for det går til spilde, kan du gemme det og bruge det som en farve bombe, det gjort jeg i forhold til min peach, bare lade den sidde i noget tid og farve den ud.
Udgroninger: Jeg anbefaler at man ikke afbleget udgroninger for tit, lade dit hår gro ud, for du ødelægger bare mere og mere. Så afbleg hver 3 måned eller længere tid.

Hvordan bevar jeg farven bedst:

undgå helst varme, varmt vand, hårtørring osv. Vask det ikke for ofte, vask det 1-2 gange om ugen. Samt så køb en shampoo til farvet hår, da de ellers falder hurtig ud. Har prøvet og det ikke sjovt med halve vide områder.

004

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar