Fashion, Livs stil

Ready for a Run!

 

Sport head

Jeg er begyndt at løbe igen, og skal løbe 3 gange om ugen, på faste dage. Jeg har på min mobil en app som hedder S Health, som er en app alle Samsung smartphones har. Det en god app, fordi at den kan tælle dine skridt, du kan holde styr på hvor meget du får indtaget, om du får den søvn du skal have og mange andre ting, og man vælge helt selv hvor man vil lægge sit fokus. Jeg rigtig glad for den, sær skridttællerne, fordi at jeg på den måde også får mere motion, fordi jeg har et dagligt mål om hvor mange skridt jeg minimum skal havde taget.

S-Health-App

Jeg har dog også snart brug for lidt ekstra tøj til at løbe i, jeg er helt vildt med sportstøj fra H&M, og har da lige i billedet nedenunder her, fundet nogle ting som jeg da godt kunne finde på at klikke hjem, hvis jeg ikke skulle spare lidt. Jeg synes det både sidder tæt på kroppen, men at man stadig følger man kan røre sig, jeg er sådan en type der gerne ville følge mig lidt sexet når jeg ude og løbe.

Sport 001

1) Blå og Laksefarvet Løbetights – 179,-  2) Run Like Sweat Shirt – 199,- 3) Løbehandsker – 99,-
4) Grå Løbetights – Set bagfra – 249,- 5) Sort Sports BH – 199,- 6) Blå og Laksefarvet Sports BH – 179,-
7) Grå eller Laksefarvet Træningstop – 79,95,- 8) Sorte Løbeshorts – 149,-
9) Yogamåtte –  249,- 10) Grå Løbejakke – 299,-

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar