Fashion

Asos Dress love – Ready for Spring

006

1) Love Triangle Lace Cold Shoulder Midi Dress – £55  // 2) Chi Chi London Petite Allover Lace Mini Prom Dress With Ruffle Layered Skirt – £68  // 3) True Decadence Petite All Over Lace And Ruffle Pleated Mini Dress – £75  // 4) New Look Ruffle Bib Smock Dress – £22,99  // 5) Chi Chi London Petite Mesh High Neck Off Shoulder Mini Prom Dress In Paisley Jacquard – £58  // 6) Missguided Floral Tea Dress – £35  // 7) Missguided Plisse Ruffle Floral Mini Dress – £55  // 8) Y.A.S Pretty Dress – £55

Jeg er virkelig et kjole menneske, og jeg elsker sær bare at kigge kjoler når man kommer til forår, fordi det altid er så dejlig med farver. Jeg fandt disse lækker 8 kjoler som jeg helt klart godt gad at eje dem alle. Sær blonde er noget jeg altid er vild med, eller farverige print, uden det behøver at være fuld knald på farverne.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar