Fashion, Hverdag, Smykker, Wish List

April Wish List

Så er det gode vejr virkelig kommet frem og vi går snart ind i april. April skal nok blive en god måned for mig, får lån, su og penge tilbage i skat, samt at der også er påskeferie, og det skal nok blive hyggeligt at være sammen med kæreste, samt at jeg prøver også mere og lave kreative projekter når jeg har ferie, så jeg ikke bare sidder og keder mig. April måned skal jeg også have anskaffe mig nogle ting, som har stået på min ønskeliste. For mig er det vigtigt ikke at lave for meget impulskøb, og tænke mere over hvad jeg bruger mine penge på, sær fordi det ret godt at have penge til en regnvejrsdag.

1) Medusa – 400,- // 2) Yongnuo YN685 til Nikon eller Canon – 885,-  // 3) Roces Hvid Classic Side By Side Rulleskøjter – 599,-  //4) Anna Field Sneakers – 299 ,- // 5) Adidas Superstar Loafers – 749,-  // 6) Nike Elite Shinsen – £46,50  // 7) Adidas Essential Fun 2.0 – 399,-

Jeg skal have anskaffet mig et par nye sko, men jeg har dog ikke fået valgt hvad for nogle sko jeg godt kunne tænke mig, men som I kan se, har jeg været på udkig efter nogle forskellige modeller. På fredag skal jeg jeg endelig have min medusa piercing, som jeg længe gerne vil have lavet, men jeg først nu taget mig sammen om at få bestilt en tid. Noget andet jeg længe gerne vil have er en blitz til mit kamera, for jeg har bare stået i mange situationer hvor jeg bare har manglet det. Det sidste jeg bare skal have anskaffet mig er nogen side by side, jeg har faktisk siden jeg var barn ønsket mig rulleskøjter, så de bliver da også bestilt hjem. Glæder mig til de gode forårs og sommerdage, hvor jeg kan bare nyde vejret i et par rulleskøjter.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar