Familie, Ferie, Hverdag, Picture Book

Aarhus – Picture Book


Jeg har endelig fået lidt tid til at kigge en masse billeder igennem, dog ikke helt været god til at få lagt dem op. Jeg var i min påskeferie i Aarhus, med kæresten, min mor og en af mine mors veninder. Det var bare en enkel dags tur der op, og det var virkelig hyggeligt. Vi var inde og se ARoS og jeg har været der en gang før og var glad for at være der igen. Vi var også nede i byen og kigge lidt på gågaden, dog havde jeg ikke lyst til at shoppe så meget, mest fordi at de fleste butikker jeg nået og gik forbi og som måske kunne fundet noget jeg vil have, findes også i Odense. Det eneste jeg fik køb mig, var lidt i Glitter, men det bliver et andet indlæg.
Vi havde pakket hjemmebagt pølsehorn, drikkelse, samt frugt og grønt, så hvis vi var sulten kunne vi lige får en bid mad, i sted for at man bare har brugt en masse penge på mad. Bare køreturen var hyggeligt, og vi havde også nogle få pit stop.
Aften blev slutte af med at tage på Burger King.

Og som I kan se på billederne længer nede, så har jeg fået min Medusa og jeg er vild med den

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar New in | angiedavidsen 24. april 2017 at 11:46

    […] fik købt lidt i Aarhus, som jeg fortalt jer om i sidste indlæg.  Jeg har også fået anskaffet mig lidt mere fra Normal, da jeg endnu engang var i normal, det […]

  • Skriv en kommentar