Fashion, Hverdag, Picture Book, Shopping

New In – Hunke Möller & Normal

31. marts var virkelig en dejlig dag, lønnen gik ind, solen var fremme og det var en varm forårsdag. Kæresten og jeg valgte at tage ned i byen efter skole og bare hygge os, med blandt andet en Ben & Jerry. Jeg fik da også brugt lidt penge i Hunke Möller, da de kører med 3 for 2, dog havde de ikke helt noget i min størrelse, så valgte at købe lidt, også tage i Hunke Möller igen en anden dag i Rosen. Det var endelig mening vi maks skulle havde været gået der nede i 2 timer, men timerne løb og det endte med at vi også valgte at spise på Marcellos, som virkelig har nogle lækker burger.  Vi var også i smut forbi Normal, hvor jeg fik købt lidt med hjem. jeg kan virkelig godt lide Normal, da man kan både få sjove men også ret nyttige ting.

Men nu nok med billede af mad og kæresten med mine solbriller. Lad mig da vise hvad jeg fik købt mig. Jeg viser alt hvad jeg har fået købt i Hunke Möller, da det var bare nemmere.

Jeg fik 2 søde nye sæt og en sød bh med slør på. Jeg kan godt lide når der er lidt mønster også i de mørke farve, da jeg ellers synes jeg bliver for lys, da jeg er ret meget af en lys pind.

Jeg fik også nogle trusser med, da man ofte i Hunke Möller kan købe en masse par hel vildt billigt. Så det skulle jeg da også lige have med.

Normal er virkelig en dejlig butik. Jeg fik anskaffet mig lidt praktiske ting for billig penge, det vigtigste en varmepude, da jeg nemt får ondt i maven når jeg får min mens, og jeg er ikke glad for at tage smertestillende, da jeg på grund af mit dårlig knæ nogle gange har taget lidt få mange, og det skyldes også at jeg ofte bare ikke altid kan nøjes med at smertestillende når jeg har ondt, og ofte er noget varmt på de områder jeg har ondt meget bedre. Jeg også fan af duftvand, da dem jeg har prøvet giver en dejlig duft i mit værelse. Når man bor på landet, så kan det bare nemt lugte grimt, og det hjælper ikke at lufte ud, når lugten kommer udefra.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar