Hverdag, Picture Book

A Little Flower Update – Picture Book

Jeg virkelig glad for at solen og varmen er begyndt at komme frem, dog lidt trist at den også forsvinder nogle dage. Jeg har ikke fået lavet så mange indlæg som jeg kunne tænke mig, da jeg desværre bare ikke helt har overskuddet til det. Jeg er en del træt, svimmel og har ofte en kvalme. Nogle dage er der ingenting og andre er jeg helt uden af den og jeg orker for at være ÆRLIGT ikke andet end min dyne og seng.
Ud over det, så har jeg også fået både en ny flash og et nyt objektiv og var ude og skyde lidt billeder af frugttræerne der er i blomst i min mors have. Det at tage billeder får mig altid til at slappe af, for der ingen forventninger end min egen. Så I vil få lidt billeder som jeg fik taget.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar