Fashion, Skønhed

New In – Beauty, Flash, 50 mm and Second Hand

Jeg har fået finger i nogen lækker ting. Jeg var i sidste weekend lige forbi Hello Vintage, som var kommet til Odense, jeg fik købt mig selv nogle lækker ting, også lidt til kæresten, da han også kunne bruge noget nyt. Jeg elsker genbrug, sær når jeg finder søde t-shirt, som jeg endelig bare har tænkt mig at brug som nattøj, da jeg ærligt ikke er typen der bare går ud og køber noget lækkert nattøj for at sove i det, for jeg ender altid med at sove i gamle t-shirts.
Jeg fik 3 bluser og 3 kjoler.

Efter at havde været i Hello Vintage tog vi så ned i byen, hvor jeg var i Normal, helt ærligt, jeg er der ret ofte, det virkelig bare mit stamsted. Vi var også i Magasin, hvor jeg fik mig denne skønne Sweet Peach Palette fra Too Faced, jeg har virkelig været vild med den siden den første gang kom frem, hvor den kom frem som Limited Edition, hvor efter den nu er blevet en man fast kan købe, sammen med andre søde Peach ting. Jeg elsker den virkelig meget og den dufte så godt. I Normal fik jeg købt noget selvbruner, i år skal jeg ikke ligne et lig, og jeg ikke god til det med at modtage farve. Jeg glæder mig til at prøve det, for jeg hader at have solbriller på og tro jeg har fået farve, også når man tager dem af, så virker man mere lig bleg end før. Selvbruner kan også fås også på Matas, og er af mærket St. Moriz

Og når jaa, inden jeg glemmer at fortælle det. Så havde jeg for 2 uger siden været i Kolding Storcenter, hvor de har en Stylebox, hvilket jeg ikke forstår vi ikke har i Odense. Jeg fik denne her lækker hårkur, som jeg først gang mødte sidste år, i en GoodieBox,  jeg har været vild med den lige siden. Den er fra Maria Nila og den dufter virkelig godt. Da jeg var i Kolding fik jeg også nogen nye Adidas sko, men jeg har glemt at få taget billeder af dem, så dem må I tænke jer til.

 

 Det sidste par ting jeg har fået anskaffet er til mit kamera, jeg fået anskaffet mig en Flash og et 50 mm objektiv. Jeg er allerede virkelig fan af min flash, og har også brugt den godt.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar