Picture Book

Magnus and Flowers – Picture Book

Puhaaa…. Jeg er virkelig træt, og selvom jeg har ferie både fra arbejde og skole, så sker der stadig en masse ting. Igår var der dimission på mit gymnasium og min kom/it lærer, som står for at få filmet til det, spurgte om jeg vil hjælpe til der, og min god hjerte mig kunne ikke sige nej, selvom jeg måtte afmelde at komme til min brors fødselsdag. Dog er jeg glad for det, og jeg synes det var en vild spændende oplevelse at være med.
På onsdag skal jeg holde fødselsdag for min klasse, og håber lidt på at vejret vil blive bedre. Håber ikke på det pisser ned eller blæser, så det lige meget om det er lidt overskuddet.
Jeg skal dog slappe lidt af, og i sidste søndags da min mor og papfar kom hjem fra deres ferie, fik jeg så købt nogen bonderoser til min mor og griseører til Magnus. Jeg håber at I får en god ferie, hvis I har ferie.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar