Hverdag, Shopping, Skønhed, Wish List

My Wish List – B-Day!

Om en lille måned ( 6. Juli) Bliver jeg 20 år, og har derfor så mange andre nogle ønsker. Jeg har valgt at være lidt mere praktisk hvad jeg ønsker mig, for noget jeg dårlig til at forkæle mig selv med, så er det praktiske ting, selvom jeg gerne vil have det. Så jeg har prøvet at ønske nogen ting jeg er sikker på jeg vil få glæde af.

Jeg er virkelig blevet forelsket i farverne på Zoeva’s øjenskygge palette fra deres Sweet Glamour Kollektion. Den har nogle virkelig søde pastelfarver, og jeg kunne godt tænke mig noget mere pastel farver, ikke bare af make up, men generelt i mit liv, da jeg synes at pastel farver bare gøre mig glad.
Som kan ses på billedet ønsker jeg mig også skåle, og selvfølgelig vælger at vise dem i pastel farver frem. Jeg ønsker mig skåle, både små og store, men også skåle hvor man kan spise en salat fra eller noget lækker morgenmad. Jeg ikke vild med dybetalkender, og jeg foretrækker en skål. Jeg elsker nemlig at kunne sidde med skålen op til ansigtet og spise, og det synes jeg ærligt man ikke kan så godt med en dybetalkender.
Ovenover ses en picnickurv, og det ærligt bare noget jeg kunne tænke mig. Som lille havde jeg et legetøjs picnic sæt. Grunden til en picnic kurv er jeg synes det bare noget mere romantisk over det, og jeg vil da foretrække en picnickurv, frem for at samle tingen i en netpose eller mælkekasse. Dog den jeg har fundet en dyre ende, og da jeg lavet min ønskeliste, tænkte jeg, “Jeg skal ikke sætte dyre ønsker på”. Dog er jeg sikker på at man nemt godt kan finde en billigere udgave.
En ting der måske ikke er så praktisk, men som jeg er vild med, er den søde kat Pusheen. Jeg modtog i Maj deres Spring Box(Jeg skal nok lave et indlæg og fortælle mere om det) Men jeg elsker den kat og man kan jo finde praktisk ting med katten på.
Ned under Pusheen er der et flot rullebord fra IKEA, tanken er hvis jeg ikke får det i gave, så er mening at jeg bare vil købe det selv. Jeg har skrevet navnet på rullebordet, fordi jeg godt kan lide det, det er meget enkelt og pænt. Mening er at jeg skal have make up til at stå på det, sammen med alle mine andre skønheds produkter. Derfor ønsker jeg mig også Make Up Organizer. Jeg har skaffet mig nogle i Rema, men jeg vil stadig få brug for flere, og nogle kan også bruges til smykker, hvilket jeg også har brug for. Mit smykke træ er en værre rodebunke og det ikke til at finde to ens øreringe.
Selvom at frituremad ikke er sundt, så smager bare noget bedre når det været i friture, som pomfritter. Så hvorfor ikke anskaffe sig en frituremaskine, og derfor er den også kommet på ønskelisten.
Det sidste på ønskelisten er et lammeskindstæppe. Jeg elsker bare hvor dejlig bløde de er. Da jeg boede ved min mor frarådet min mor at få et, da hun har kat og hund, som er hvor det passer dem. Nu hvor jeg hvor ved min far og det kun er mig på mit værelse, vil jeg blive glad for et dejlig blødt lammeskind, og sær i denne her dejlig brune farve.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar