Fashion, Ferie

Ready For Vacation

Så er sommerferien for real gået i gang for de fleste. Jeg har nu allerede haft ferie siden den 6. juni, da jeg kun skulle op i min mundtligt engelsk i år. Jeg har ikke de vilde planer for min sommerferie, mest bare brug for at slappe af og hygge mig kæresten, familien og min gode veninde.
I år bliver jeg 20 år, og holder da også 20 års. Den 28. juni for klasse, og den 8. juli for den nærmeste familie. På selve dagen (6. Juli) regner jeg med at tage i Legoland med Marcus, hvis vejret bliver til det.
Jeg har som altid bedt om fri på min fødselsdag, fordi jeg har ikke prøvet andet, så skulle hele ikke ende at lave om på det.

Jeg har igen været igang på Polyvore. Jeg nyder det, det nemt og hurtigt at få dem lavet og det dejlig måde at give mig selv inspiration.

Summer Vibes #2
Når det er sommer elsker jeg virkelig pastel farver. Jeg synes det giver meget dejlig liv, også synes jeg både pastel farver kan bruges til pæn brug, det synes jeg ikke helt om skrige farver, så jeg undgår dem helst.
Summer Vibes #1
Noget jeg også elsker er bare det med at mixe ting, mixe det søde, girly look med noget lidt mere rocket, eller noget man ikke helt forventer. Jeg kan godt lide at lege med forskellige stiltyper
Spot Light
Jeg er ret vild med det der virkelig klimter og lidt metal ligne look. Det klart noget jeg synes man kan bruge til en fest, men også til hverdag og det elsker jeg. Jeg hader at have tøj jeg ikke kan bruge til flere lejligheder og faktisk bare en som nemt kan bruge det samme tøj til fester. For hvem husker hvad man havde på hvornår og hvis man følte sig skide lækker er alt andet lige meget.
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Mia 29. juni 2017 at 17:07

  Det er nogle vildt flotte ting, du har fundet. Jeg elsker selv pastelfarver og blomster 😀

  • Angie Davidsen
   Svar Angie Davidsen 3. juli 2017 at 16:19

   Hej Mia 🙂
   Jeg glad for du kan lide tinge 🙂
   Håber at du vil kigge forbi bloggen en anden gang 🙂

   //Angie

  Skriv en kommentar