Begivenheder, Familie, Picture Book

Så kom huen på – Picture Book

I tirsdag fik mit kæreste huen på, og jeg er så stolt af ham og kan ikke selv vente til at få min hue på til næste år. Da jeg havde sagt ja til at filme når 3.g’erne fik hue på, var jeg ikke med til at tage ud og spise med hans familie, med til at få lidt bobler på skolen. Jeg havde sagt ja, fordi at jeg bliver lønnet for det, og fordi jeg desværre ikke får nok vagter på mit arbejde. på 3 dage har jeg tjent det samme som jeg vil på 2 måneder.

Gaven var fra min far, en lille hoptimist og en Kay Bojesen studenterhue, men han har ingen Kay Bojesen figur, så han bruger den på en lille Bambi som jeg har givet ham.
Gaven købte jeg for min far, sammen med Marcus. Jeg sagde bare var til en veninde, og sagde han kunne vælge øjne på den. Han blev glad for den. Han ønsket sig nemlig ikke noget også det svært at give ham noget.
Af mig fik han et hjemmelavet klippekort, til både oplevelse og andre sjove ting.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar