Picture Book, Skønhed

Update – June is here – Picture Book

Jeg beklager virkelig ikke at skrive så meget, der sket så meget, og ærligt er min blog min positive frirum, jeg har ikke lyst til at fortælle hvad det går mig på, da det ikke hele verden der skal vide det. Det vigtigste er jeg har det bedre og jeg har fået sat mig nogen små projekter for.

Igår valgte jeg at tage nogen selvportrætter eller som jeg selv kalder dem, prof selfie. *fnis* Det var hyggeligt men også en udfordring med at få det rette fokus, men ikke sidste gang jeg gøre det, og ser ikke med at inddrage naturen, jeg er ret vild med det, og naturen er også det jeg mest glad for at tage billeder af, for den prøver ikke at være smuk for vores skyld, den er bare sig selv og smuk.

Jeg fik også prøvet min Sweet Peach af, og jeg ret glad for looket. Jeg fik lavet en lille wing med øjenskygge, jeg plejer aldrig rigtigt at få dem til at lykkes, men det gjort det denne her gang.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar