Begivenheder, Familie, Picture Book

Et helt nyt årti – Picture Book

Så blev jeg 20 år, og det er virkelig utroligt. Efter sommerferien er det 3.g og jeg følger lige at jeg blevet 18 og skulle til at tage 1.g om. Jeg synes tiden flyver afsted, og det utroligt at tænke på. Min gode veninde fik hue på i år, og selvom jeg først mødte hende for 2,5 år siden, så føles det virkelig som om hun altid har været der.
Jeg har fået fejret min fødselsdag godt. Den 26. juni fejret den med druk fest, og der blev også taget 20 shots. Jeg har aldrig holdt drukfest i forbindelse med min fødselsdag, så det var mig selv der ønsket de 20 shots. Jeg lidt vant til at det med at drikke shots hurtigt, så de røg også ned på max 3 minutter. Halvdelen kunne jeg ikke smage hvad var, fordi det gik så stærkt, så min kæreste grinede lidt, eftersom der var kommet vand fra sylte agurker i.

På selve dagen var jeg I Legoland med Marcus, og vi havde en hyggeligt dag. Vi tog tidligt afsted, og havde en picnic kurv med. Efter havde stået i 2 køer fik jeg spat og vi valgte og købe en Q-bot. Vi købte den billigst som gjorde at vi kunne “optage” en plads i køen uden at stå der, hvilket betød når vi var kom ind i en forlystelse kunne vi “stille os i kø” til den næste. Folk kan komme med alle deres kommentar om hvor forkert det er, men for sige det ærligt, jeg ligeglad, for jeg fik klaus i de to køer vi stod i, sammen jeg kan ikke lide og steg i solen. Det skulle være en god dag, og ikke en dag hvor man er lidt halv sur og træt af det hele.

Vi fik prøvede en hel del og mens vi ventede, kunne vi nyde os en dejlig is. Men ikke bare en normal vaffelis, men en Ben & Jerry vaffelis. Det ikke helt at blive 20, når man er så heldig at få is og føle sig som en lille pige igen.

Jeg fik som gave af Marcus blandt andet disse 3 søde figurer. Hvor det skal ligne mig, min far og min mor. Det bedste ved en gave er når man selv er med til at vælge den.

Da klokken blev 13.40 fik jeg en sød fødselsdagssang som Marcus selv lavet. 13.40 er nemlig det tidspunkt at jeg kom til verden. Så det var virkelig dejligt.
Det var virkelig en hyggelig dag, og klart en der vil blive husket.
Grunden til at billederne er med mobil, er at Marcus ikke vil lade mig bruge mit kamera, selvom jeg ikke helt kunne leve med det, men måtte det.

Det var en god dag, og gaverne må I få lov at se I et andet indlæg, da jeg ikke fået taget billeder endnu og nogle af tinge er hjemme ved Marcus.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar