Personligt Indlæg, Picture Book

Back to the Nature – Picture Book

Jeg har været en del fraværende fra bloggen. Mest fordi jeg ikke har følt for at der var noget at skrive om eller at dele. Jeg har fået taget en masse billeder i sommerferien, men føler også at de gange på gang har det meget samme tema, da de fleste nemlig er billeder jeg har taget på gåtur i blandt marker, skov og bare generelt naturen. Jeg elsker naturen, jeg føle altid mig fredfyldt og føler som om der ingenting jeg skal nå.
Der er sket en masse ting i ferien, og nogle af dem har krævet sine kampe og sine valg. Jeg vil ikke snakke om det, fordi det ikke noget jeg ønsker alt skal være en del af, og fordi at min blog er mest for at have et positiv frirum.
Når jeg ser på billederne i det her indlæg, så husker jeg bare på de gode ting der er sket i ferien. Jeg er fyldt 20 år, jeg har kunne slappe af, fået gjort nogle praktiske ting i mit eget stille og rolig tempo, og selvom at jeg har haft en masse kreative idéer og haft tiden til det, så har den mentale energi langt fra været der til det. Jeg fortryde lidt jeg ikke fået dem gjort, men det er også vigtig at man passer på sig selv og ikke tænker for meget over hvad andre synes du burde nå og gøre når du har fri, det vigtigste er du kan se på dig selv og sige, jeg har fået gjort hvad der er vigtig for mig. Hvad der er vigtig for mig er jeg har kunne slappe af, og bare nyde at de gode øjeblikke, at jeg kunne bare gå mig en tur ud i en marke når alt blev for meget.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar