Fashion, Pastel And Kawaii

PASTEL AND KAWAII – #3

Jeg har tidligere lavet indlæg, hvor jeg kørte noget Pastel og Kawaii tema, og vil prøve at starte det lidt op igen, da jeg virkelig elsker at se på pastelfarver ting, samt nutte ting.
Jeg har kiggede lidt på Polyvore, hvor jeg fandt nogle collager, som virkelig har fået sammensat nogle søde looks med pastel farver.

Jeg er virkelig en LOVER for pastel farver, selvom at mit eget tøj mest af i mørke farver. Grunden er mest fordi jeg synes det svært at finde pastelfarver ting, som jeg er virkelig vilde med, kan passe og har råd til.

Gigi.

 

Gigi. by gilrin featuring Lime Crime
Lilium.
Pastel Pink

 

Jeg kan godt lide når man kan få pastel farver i lidt mere klassisk girly look, men også pastelfarver i hvor det er et mere lille pige look. Derfor jeg nogen gang har svært ved at gå efter bare en stil, jeg kan godt lide forskellige stil, men går så ofte efter en farver også kan jeg altid prøve at mixe tinge som jeg har lyst. Jeg er virkelig ikke en type der følger med hvad der er på mode eller ej, jeg går i det jeg har lyst til, og ofte i simple ting, så det kan styles med flere ting, men også måske er noget jeg lyst til at have i flere år.
Pink Ahead

 

Jello Mint

 

Strawberry Surprise

 

Angel Face

 

Marshmallow Magic

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar