Fashion, Ferie, Pusheen Box

Pusheen Summer Box 2017

Jeg er virkelig en fan af Pusheen og det her er min anden box, jeg beklager jeg ALDRIG fik vist jer den anden box, som var Spring Boxen, men havde en masse stress i den periode og glemte det helt.
Jeg elsker at tinge du får ikke er noget du bare kan købe, hvilket gøre den virkelig dejlig og unik. Det eneste øv er at man får boxen så sent, den her vil være dejlig at have i begyndelsen af sommeren og ikke slutning, selvom det ikke har været meget sommer i DK, men så håber vi på en bedre næste år.

Den her box, for man en tanktop med Pusheen print, størrelserne er ret store. Normalt bruger jeg en L-XL i bluser, men den her kunne måske godt være M. Der er de her nutte sjove sugerør og man kan tage Pusheen af og på, hvilket jeg glad for, i tilfælde af at sugerørene bliver ødelagt. Et totalt nutte headset. Bærer til hjemmelavet is, en nutte sommer Pusheen figur. En rygsække som kan pakke godt sammen så den ikke fylder særlig meget, hvis man pakker den ned for at have en ekstra taske med på ferie. Der også sådan en hvor man udfylder sine oplysninger og derefter sætter på sin kuffert, så hvis man mister den, kan den komme hjem igen. Der også en lille ispose ting. Det sidste er et pasholder. med den søde lille Pusheen.
Ærligt er det her en kasse jeg godt kunne bruge sidste år, da jeg skulle på studietur til Skotland, men klart en masse ting man kan bruge.
Du kan bestille og læse mere om Pusheen Box lige her 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar