Fashion

Autumn, Dark Colors and Velvet

Det snart Oktober og selvom det meste af sommeren 2017 i Danmark har virket som nogen efterårsdag, så er det nu virkelig efterår, og jeg kan godt lide efterår. Jeg elsker at se bladene skifter farver, også fordi jeg føler at de rødbrune blade sr mere varme ud på billederne end de grønne. Jeg har nu igen kiggede lidt inspiration på Polvore. Noget jeg virkelig ser flere folk gå i og blive solgt mere i butikkerne er tøj lavet af velour. Jeg har selv en crop top af Velour og det jeg godt kan lide ved velour at det er ikke en stof der er røv dyr, hvis man vælger at lave tingene selv. Jeg har nemlig anskaffet mig en symaskine, så jeg kan mere lave tøj som jeg faktisk kan være i, istedet for at føle at jeg viser halvdelen af min røv i en nederdel. Ud over Polvore, har jeg også været lidt på Pinters for at finde lidt efterår vibes inspiration.

 

Velvet Dream

 

Untitled #66

 

 

 

 

Fall makeup

 

Fall Glam

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar