Fashion, Picture Book

Update and Picture Book

Jeg var i sidste weekend ude og spise med Marcus, og inden vi skulle spise, gik vi lidt rundt i centrum af Odense og jeg fik taget nogle billeder.
Jeg har så siddet og redigeret i dem, da mange af dem er meget simpel, jeg prøvet og lege lidt med farver og prøvede også at gøre noget af billederne stadig har et motiv der har farver og resten er sort/hvid. Det klart noget nyt for mig og jeg elsker virkelig dem der kan lave magi ved at rediger billeder, og vil da klart være noget jeg vil øve mig mere på.

Jeg er kommet godt igang med 3.g og nyder bare hver eneste øjeblik.

Jeg havde den her søde kjole på, som jeg købte på udsalg i H&M, jeg elsker virkelig udsalg. Sammen med en jakke og taske også fra H&M som jeg købte i sidste år.
Jeg bliver aldrig typen som følger med på moden, jeg går bare i mest det jeg selv godt kan lide, og prøve at gå efter noget jeg godt ved jeg også gerne vil gå med i mange år.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar