Picture Book

Oh my Deer – Picture Book

Ferien er snart slut for mig, og det har været en hyggelig en af slagsen. Stort Set hverdag har der været noget og lave. I Mandags var jeg ude på to fotoshoots, til min portfolio, og blev ret stolt af de billeder jeg har fået taget. Da de begge foregik i Hindsgavl Dyrehave, fik jeg både før og efter mine aftaler taget nogen billeder af de smukke områder og de flotte dyr der i.
Jeg har også lavet mig selv en 500px side, hvor jeg mere vil vise mine billeder fra de forskellige fotoshoots jeg har været på, eller hvis det bare lige var et lille øjeblik hvor jeg fik taget et billede. jeg vil stadig lave Picture Books indlæg på bloggen, da der også er en historie at fortælle.

Jeg har ofte taget billeder af dyrene, men det her klart et af mine ynglings gange jeg har gjort det. Da jeg var på min cykel, tog jeg en af de mange stier der er, og kom da også ret tæt på dem, end jeg har været får. Jeg måtte da stadig bruge mit 70-300 mm Objektiv, til at få tydelige billeder af dem. Der var dog på et tidspunkt hvor jeg var max 100 meter fra en. Det var virkelig en god oplevelse.

     

      

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar