Begivenheder, Familie, Ferie

Planer for Efterårsferien

Det er så efterårsferie for mig, og det virkelig dejlig bare at slappe lidt af, og komme lidt væk fra alt stress omkring gymnasium, SRP og bare generelt at det er sidste år.
Nogle dage af ferien er allerede brugt godt, og ser frem til at bruge de sidste dage lige så godt.
Lørdag var jeg i Tyskland for at handle ind med Marcus, da min far blandt andet skulle have nogle ting til jagtfrokosten, nu på søndag. Vi fik også nogle ting til os selv, som jeg regner med at fortælle mere om i andet indlæg, da jeg også har nogle andre køb jeg kunne tænke mig at vise jer.
I går(mandag) var jeg ude på to fotojobs, som var til at få nogle flere billeder til mit portfolio, da jeg lidt overvejer at få skaffet mig nogle rigtig fotojobs, hvor jeg bliver betalt, da mit nuværende arbejde ærligt ikke giver så meget, som det har gjort.
Jeg har så endnu et fotojob i morgen. Ellers står ferien på at rediger billeder, slappe lidt af også jaa, jagtfrokost på søndag, hvilket jeg glæder mig til.
Mandag i næste uge skal jeg på en 2 dags københavner tur med texstil, og de sidste 3 dage har jeg fri, da jeg ikke skal i praktik, da der ikke var noget som faldt mig ind og se eller høre om.

Og når ja, da jeg var færdig i går, kom hjem til en lækker æblekage(Som kan ses på billedet) og jeg HADER normalt æblekage.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Camilla 18. oktober 2017 at 12:17

    Det lyder til at du har en dejlig efterårsferie. I år må jeg desværre undvære, da jeg i mandags startede som selvstændig, så der er masser af arbejde, der skal laves. Dog kommer mine forældre på besøg her i Amsterdam, så lidt ferie bliver det nok alligevel (:

  • Skriv en kommentar