Begivenheder, Familie, Mad, Picture Book

Christmas Picture Book #1 – Update og Lillejuleaften

Jeg ved jeg har været stille på bloggen i stykke tid, men jeg har haft en del at se til og følte ikke rigtig for at få lavet nogle blogpost lige for tiden. Dog er jeg klar og fået ny energi.
Som så mange andre studerende har jeg juleferie og holdt jul. Jeg holdte den 23. december sammen med min mor og papfar, da min mor skulle på arbejde juleaften. Det var virkelig hyggeligt. Vi havde dog brugt mest af aften den 22. og eftermiddagen den 23. på at lave konfekt. Det var virkelig det bedste og det jeg elsker ved julen, er alle de hyggelige ting man laver op til. Vi gjort det ret sent i år, fordi at jeg også havde en SRP og skulle skrive, som jeg selv er ret stolt over og bare glad for den er ovre. Selvom jeg skrev SRP ugen op til jul, så kunne jeg godt tage en dag fri og tog i teater med min mor og Marcus for at se Nøddebo Præstegaard, det var dejligt bare at give sig selv en fri aften med alt stresset med skriveriet.

Lillejuleaften med min mor og papfar blev fejret med lækker flæskesteg og medister. Jeg har er normalt ikke så vild med sovs og kartofler retter, som julemad mest består af, dog kan jeg ikke komme uden om at maden var rigtig lækker og var vild med det. Jeg tro det har været meget godt at jeg det sidste års tid har valgt at spise mindre sovs og kartofler, og bare lavet noget andet mad, selvom at min far, som jeg bor ved, mener at man skal have sovs og kartofler 7 gange om ugen.

Magnus fik et pivedyr og hvis man var heldig at få fat på pivedyret, så var man heldig at kunne få taget nogle søde billeder af ham. Jeg fik gaverne fra min mor og papfar lille juleaften, fordi min mor godt vil se jeg pakkede gaverne op. (Jeg skal nok prøve og se om jeg ikke kan få lavet et indlæg med alle tinge)

 

Min papfar fik fra min kæreste og jeg blandt andet den søde juletrøje, som han næsten har boede i, i julen. Det er jo bare dejligt når folk kan lide ens gave.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar