Hverdag

Ad! Fotobog og Væg billeder

Jeg har været så heldig at blive sponsoreret af Saal Digital, hvor jeg har modtaget 4 små væg billeder og en billedebog. Jeg fik et beløb, som jeg kunne bruge på væg billeder og et andet på en fotobog. Jeg valgte at bestille fire væg billeder, fordi så kunne jeg se de forskellige materiale. Jeg synes virkelig godt om billederne og farverne er også som jeg så dem på min computer.
Et minus ved væg billederne er klart at man ikke får ophæng med gratis, men skal betale ekstra for det. Grunden til jeg synes det lidt øv, er fordi at der som minimum burde være ophæng, når det nu hedder vægbilleder også kunne man altid vælge at opgrader til en anden skal ophæng.

Jeg er overrasket over bogen. Her kunne der godt være bedre vist i deres program at den første og sidste side man lavet er for og bagside. For jeg troede ærligt at det vil være blanke. Dog er jeg glad for de tykkelsen på siderne. Jeg prøvede at lade nogen billeder fylde ud eller går over midten, får og se om det vil ødelægge billederne. Jeg synes at billederne ser fine ud og midten af bogene ødeægger dem ikke.
Jeg kunne godt klart anbefale at bestille derfra. Med vægt billederne var de lavet og sendt afsted efter en dag og bogen tog det dog lige en lille uge før den blev sendt afsted. Det dog dejligt med både god kvalitet og hurtig levering.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar