Familie, Picture Book

The Mermaid Home – Picture Book

Den 19. februar 1950. Denne dato betyder rigtig meget for mig, for det er den dato at min mormor blev født. Jeg var i lørdags forbi med en blomst og lige forbi hvor hende og min morfar plejet at bo. Jeg har ikke været forbi stedet siden min morfar døde, for 8 år siden. Det var mærkeligt at være der, for det meste ligne sig selv, selvom at der var nogle ting som var anderledes. Min kæreste og jeg havde lige været forbi en bager i Bogense, hvor vi fik nogle romkugler og et stykke brunsviger med. Vi valgte os for at, efter vi havde ryddet op på gravstedet, at få vores romkugler og brunsviger, nogen vil mene det mærkeligt, jeg følte det var det eneste rigtige. Vi gik også en lille tur ned langs vandet.

På turen langs vandet, I Bogense, fandt jeg nogle blomster som var lidt halvdøde, men stadig synes at der var et flot motiv over, fordi det også virket som om at der var et nyt liv på vej.

Min mormor og morfar boede ned til vandet, i et virkelig flot rødt hus. Jeg har brugt mange sommer ved netop “deres” strand og fjollet rundt og leget havfrue (Hvilket så er lidt sjovt at jeg har en lærer, som kalder mig Mermaid og intet til denne historie kender.) Jeg har uploade nogle af billederne på min 500px, hvor jeg har kaldt nogen af billederne der fra, The Mermaid Home, fordi at selvom at jeg ikke længere er den lille pige der leger havfru, så er hun altid en del af mig og følte at det her virkelig var stedet hvor min fantasi fik lov at løbe frit rundt og være eventyrlig. Jeg var så glad for at være kommet afsted, for jeg føler bare at rent mentalt var det jeg havde brug for.
Da jeg var afsted var jeg mest fyldt af glæde og tårene trillet ikke, men nu hvor jeg skriver om dagen, så kan det være svært ikke at lade en eller to tåre trille ned af kinden.

Og når ja, hvis I ikke følge mig på instagram, så er mit hår blevet lilla. xD

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar