Picture Book

Magnus the Little Shit – Picture Book

Jeg skulle til et skoleprojekt prøve at få taget nogle forskellige billeder, med forskellige indstillinger. Jeg prøvede at bruge Magnus som model, men han var ikke helt enig i det. Samt at var ikke helt så samarbejdsvillig, selvom jeg stod og lokket ham med et griseøre. Dog fik jeg taget lidt billeder som jeg vil vise jer.

Jeg beklager jeg ikke så god til at opdaterer, men der sker bare ikke så meget vildt i mit liv og når der sker, synes jeg det for personligt til at dele ud af. Husk at I kan følge mig på Instagram og Facebook. Samt huske at hvis du mangler en fotograf til at forevige nogen gode øjeblikke, så står jeg gerne til rådighed og du kan finde priser og mere info her. Samt at hvis du mangler en fotograf til en konfirmation eller et bryllup har jeg lavet en lille rabat pakke, som du finder her.

Og lad os komme tilbage til billederne af dagens hovedperson; Magnus.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar