Picture Book

Purple Snowflakes – Picture Books

Hej igen. Selvom det et godt stykke tid at jeg tog disse billeder, vil jeg stadig gerne dele dem med jer. Jeg synes billederne lidt godt afspejler den følelse jeg har for tiden, jeg prøver at gøre tinge lidt mere eventyrlig og prøver at se det mere positive ting. Jeg har haft rigtig mange gode ugere, hvor humøret har været høj og selvom at der været en del travlt med eksamen projekter i forskellige fag, så er jeg langt fra at rejse det hvide flag og bare give op. Jeg prøver og give forskellige opgaver lidt fokus her og der, her i ferien. Så jeg ikke bare kører mig selv træt i en opgave og ende med bare ikke at orke at lave noget. Jeg dog glad for at solen kommer mere og mere frem, det hjælper ofte på humøret. Jeg håber I alle får en rigtig god påskeferie, for mig står den mest på at lave lektier. I weekenden var jeg sammen med Marcus, som jeg ikke har set i lidt over en måned, da han er i gang med værnepligt. Mandag var jeg sammen med min veninde Stine, da jeg havde brug for det, der desværre skete en grimt episode om søndagen, og jeg havde bare brug for at glemme det og have det sjovt og få positiv energi i kroppen. Jeg er ikke helt mentalt på toppen, men jeg væsentligt i bedre humør end søndag aften.

Jeg vælger ikke fortælle om episoden, da der ikke er nogen grund til at løfte det for gud og hver mand.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar