Personligt Indlæg

Stay Strong and Positive

Jeg kommer med et lille personlig indlæg, som går lidt mere ind til huden.
Jeg har haft en periode som har været rigtigt mixet og bare fået mig til at være mentalt langt nede, og selvom at jeg har prøvede det før, var det somom det var nemmere for mig at komme ovenpå igen. Jeg har får bar levet i en negativ cirkel.
Det der blandt er sket i denne periode er Marcus og jeg har valgt at gå fra hinanden, og selvom at en stor del af mig er knust og bare ønsket at det kunne blive ved, er der også en del af mig som er bare glad, fordi jeg føler jeg har brug for ikke at være i et forhold, og tænke på en anden person, men brug for at være alene og kun tænke på mig selv og mine egne behov. Det jeg vil tage med fra mit forhold er at huske på de gode øjeblikke og prøve at tænke positivt. Jeg prøver det mere og mere, sær i hverdagen. Når DSB ikke vil komme til tiden og det ikke regnvejr, husker jeg på at det kunne være værre, det kunne nemlig være regnvejr. Dog lagde jeg også mig selv være ked af det, fordi jeg ikke ønsker at være pigen der sender falske smil rundt. Jeg har heldigvis mennesker i min hverdag, som er med til at gøre min dag bedre, selvom de nok ikke bevidst prøver og det er ærligt hvad jeg har mest har brug for. Jeg hader når folk begynder at tro at man skal være helt over folk og prøver at sørge for de har det godt 24/7, det kan gå i 2 timer også skal jeg bare videre med mit liv. Jeg prøver nemlig at komme væk fra ting der får mig til at have det dårligt i min krop og prøver at tag små skridt, når jeg skal prøve ting jeg ikke er tryg ved, men jeg ved jeg skal igennem.

Mit råd er virkelig at man skal se på det positiv, fin en hobby der kan få en til at glemme. Jeg glad for at have min foto hobby, fordi at jeg kan tage en tur og bare få lov til at glemme alting og mere prøve at fokus på at tage et godt billede. Samt at det også vigtigt at huske på de små øjeblikke og ikke kun de store.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar