Give Away, Picture Book

New love – Picture Book – Give Away

Jeg har nu fået anskaffet mig et Fujifilm X-A10, da jeg ønskede mig et kamera, som var lidt nemmere at håndtere, så jeg ikke behøver at bære rundt på min tunge kamerataske, når der ikke er behov for det. Jeg vil stadigvæk fortsætte med at opgradere mit Canon 750D

I den forbindelse af jeg har fået mit Fujifilm vil jeg holde en lille Give Away, hvor du kan vinde mig som fotograf i en time. Hvis jeg skal transporter mere end 20 km fra Middelfart, skal der dækkes udgifter for transport.

Krav til at deltage:

– Følg mig på Instagram
– Følg mig på Facebook
– Skriv en kommentar og fortæl hvad du ønsker at få taget billeder af, plus beskriv et af dine bedste minder. 📸

HUSK det vigtigt at du efterlader din email, så jeg kan kontakte dig

Trækker en vinder den 5. Juni 2018

 

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar